CREANT ESPAIS
PER A VIVIR-LOS

Som líders en execució d´habitatges d´obra nova i reformes integrals d´oficines, locals comercials o habitatges.

Serveis de reforma i construcció a Barcelona

Som ORHE, una empresa líder al sector de serveis de reforma i construcció d'obres a Barcelona. Estem especialitzats en obra nova i reforma de locals comercials, habitatges o oficines. El nostre treball destaca per la professionalitat, el nostre compromís amb les necessitats dels clients, la qualitat dels materials que fem servir per a aquests i el compliment en els terminis d'execució de les obres

Estem avalats per la fidelitat d'una àmplia cartera de clients que segueixen apostant any rere any pel nostre bon fer, a qui donem un tracte professional i la procedència del qual és principalment de Barcelona i la zona del Vallès Occidental.

Entre les poblacions on més treballem, trobem Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Mira-sol, Rubí, Sabadell, Caldes de Montbui, Palau Solità i Plegamans, Lliçà d'Amunt i altres locacions properes.


Una bona alternativa en serveis de reforma i construcció a Barcelona

Si cerques una bona alternativa per a l' execució del teu projecte, pensa en nosaltres. A ORHE comptem amb la infraestructura tècnica i el personal necessari per complir amb les expectatives i necessitats, fins i tot, del client més exigent. La nostra àmplia experiència i gamma de serveis ens converteix en un soci de confiança per oferir-te tot tipus de solucions en matèria de construcció o reformes.

Les nostres característiques diferencials


El sector de la construcció és cada vegada més competitiu, essent per això, molt important marcar diferència, si és que es vol estar un pas per davant de la competència i per aconseguir-ho nosaltres: 

  • Apostem per lliurar la millor oferta qualitat-preu.
  • Tenim com a principal prioritat la satisfacció del client.
  • Oferim atenció personalitzada.
  • Parem atenció al detall en la realització de cada treball.
  • Invertim en tecnologia capdavantera i capacitació del personal.
  • Treballem de manera neta i ordenada.

Truqui'ns ara mateix.

 
 
 

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU