CONTACTE

Rehabilitació de façanes històriques a Barcelona

A ORHE complim amb tot el requerit per oferir un servei de confiança en el sector de la rehabilitació de façanes històriques a Barcelona i la zona del Vallès Occidental. El nostre camí dilatat ens ha atorgat el coneixement i l'experiència per intervenir amb total eficàcia en l'atenció d'aquest tipus de patrimoni històric. 

La nostra plantilla de treball està conformada per personal expert en la intervenció en edificis antics, coneixedor dels seus materials i de les actuacions que cal dur a terme en aquest tipus d'entorns per assolir resultats eficaços sense posar-los en risc en cap moment.


Dades de contacte

Direcció

Carrer Compositor Schumann, 40
08191, Rubí, Barcelona

Correu electrònic

Telèfon

Servei de rehabilitació de façanes històriques a Barcelona


Confieu en la professionalitat del nostre equip humà. Ens preocupem per la qualitat dels treballs que realitzem, per això fem un control exhaustiu en els materials que fem servir i en la delegació del treball, sempre ens assegurem d'encarregar aquest tipus de servei a les mans més expertes de la nostra empresa. 

Estem implicats amb la satisfacció dels clients, sent conscients que aquests són la nostra major credencial, per això els oferim les majors garanties com una estratègia de creixement empresarial, un client satisfet sempre torna, a més recomana els serveis que ha rebut. 

Oferim agraïments a la nostra àmplia cartera de clients que ens avalen amb la vostra confiança, sense tots ells ORHE no seria possible. Si encara no heu provat amb els nostres serveis, us convidem a sumar-vos a la nostra gran família empresarial.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Si voleu comunicar-vos amb la nostra empresa, per demanar-nos el vostre pressupost sense cap tipus de compromís, sol·licitar un servei, fer-nos una consulta o donar una opinió, podeu visitar les nostres instal·lacions, trucar -nos o escriure'ns al correu info@orhe.es o omplint el formulari de contacte. Des del nostre departament especialitzat en atenció al client us respondrem en el menor temps possible.