QUI SOM

Servei de manteniment de comunitats a Barcelona

La nostra empresa, ORHE, compta amb un equip d'experts amb anys de dedicació en exclusiva als sectors de la construcció i el servei manteniment de comunitats a Barcelona i la zona del Vallès Occidental, a qui s'uneixen una pedrera de joves instruïts en tecnologia capdavantera, per conformar un equip heterogeni i de qualitat. 

Amb una important clientela i una gran quota al mercat provincial i comarcal, la nostra companyia es troba en un procés de continu creixement i expansió, això ens ha impulsat a seleccionar el millor capital humà i fer un esforç en la inversió d'infraestructura amb l'objectiu de garantir la nostra capacitat de resposta, tant en qualitat com en temps.


Empresa especialitzada en servei de manteniment de comunitats a Barcelona


Comptem amb tots els recursos tècnics i humans per donar resposta al manteniment de la seva comunitat. Ens encarreguem de prevenir danys més grans mitjançant la nostra oportuna intervenció i així li evitem despeses innecessàries per culpa de problemes que no van ser atesos a temps. 

El desgast i exposició a les inclemències del clima, errors mecànics o elèctrics són alguns dels aspectes que afecten les comunitats ia ORHE creiem que és millor prevenir que curar, el nostre servei de manteniment és una bona alternativa perquè els seus immobles es conservin a bones condicions; pensi-ho, surt més costós fer un manteniment d'urgència que un preventiu.

A prop nostre


Vam néixer amb un objectiu clar: generar solucions de qualitat a l'abast de la butxaca en matèria de reformes i construcció. L'avantguarda tecnològica, l'eficiència i l'excel·lència dels nostres serveis són garants que avalen el fidedigne compromís que tenim amb els clients, el mateix que ens ha posicionat com un referent al sector. 

Desenvolupem els nostres serveis tenint sempre en compte les necessitats, pressupostos i gustos de cada client posant a més, a la vostra disposició una plantilla de professionals qualificats, materials d'òptima qualitat i un pressupost gratuït, com també ajustat a cada projecte. Si requereix assessorament, els nostres experts sempre estaran disposats a escoltar-lo i orientar-lo. Comuniqui's amb nosaltres.